Zoeken naar laborant

Laborant 7 definities Encyclo.
1 Let op Spelling van 1858 een arbeider bijzonder iemand die zich met disteleren en andere chemische werkzaamheden onledig houdt 2 assistent in e.
Vacature Laborant.
Ben jij op zoek naar vacatures voor een laborant? Bij LabResource hebben we verschillende functies open staan. Je kunt bijvoorbeeld werken als Laborant senior laborant chemisch analist junior laborant laboratoriummanager onderzoeker microbioloog laboratorium medewerker laboratorium technician laboratorium scientist. Zoek jij een vacature in het laboratorium of wetenschap gerelateerd houd jij van onderzoek of ben je misschien meer geïnteresseerd in labcoördinatie? Kortom heb je interesse in een van deze vacatures als laborant? Kijk eens bij de actuele Vacatures van LabResource. Mocht je zoeken naar andere mogelijkheden kijk dan ook eens naar.
Opleiding Allround laborant MBO Life Sciences.
Allround laborant niveau 3. Wat doe je als allround laborant. Als allround laborant kun je werken in chemische en microbiologische laboratoria. Je neemt monsters en bewerkt deze voor. Eenvoudige analyses voer je zelf uit voor ingewikkelde analyses werk je samen met een analist. Je hebt een belangrijke rol in het goed laten functioneren van het laboratorium. Je werkt in bedrijven waar microbiologische en chemische laboratoria zijn. In het noorden zijn dat veel bedrijven in de Foodsector zoals FrieslandCampina de Watersector zoals Vitens Wetterskip Fryslân en WLN. Maar ook in allerlei bedrijven waar onderzoek plaatsvindt.
Allround laborant niveau 3 Exact wat je zoekt.
Wil jij helpen met het analyseren van bloedmonsters van een patiënt? Kun je goed waarnemen en ben je kritisch? Werk je graag in een laboratorium? Als allround laborant doe je onderzoek naar gezondheid voeding het milieu en de kwaliteit van producten. Je houdt je met name bezig met het voorbereiden het nemen het controleren en het bewerken van monsters. Dit kunnen monsters zijn van bijvoorbeeld weefsels oppervlaktewater voedsel of nieuwe materialen. Ook voer je eenvoudige kwaliteits-bepalingen uit en je rapporteert je onderzoeksresultaten.
Laborant.
U bent hier Home Beroep Techniek Laborant. In laboratoria wordt van alles onderzocht geanalyseerd getest en ontwikkeld. Wat precies is afhankelijk van het type laboratorium. In ziekenhuislaboratoria zijn dat onder meer weefsels bloed en urine. In een laboratorium van een chemisch bedrijf gaat het bijvoorbeeld om kunstharsen afvalwater chemische producten voedingsmiddelen en bestrijdingsmiddelen. Laboratoria kunnen onderdeel zijn van een ziekenhuis een universiteit een bedrijf of een keurende instantie. De mensen die in laboratoria werken worden laboranten of analisten genoemd. De laborant is verwant aan de analist maar als laborant verricht je vooral uitvoerend werk volgens bepaalde voorschriften.
Allround Laborant ROC Leiden.
Terug naar opleidingen Allround Laborant. De opleiding Allround Laborant is een algemene en brede laboratoriumopleiding. De opleiding geeft je voldoende achtergrondkennis voor die functie. Je verricht als allround laborant routinematige biologische en/of chemische analyses ter controle van productieprocessen. Problemen die je tegenkomt bespreek je met je leidinggevende. Je werkt bijvoorbeeld in het lab van chemische bedrijven plant en zaadveredelingsbedrijven milieu gezondheids en keuringsdiensten ziekenhuizen proefstations voor kweektechnieken of in de voedings en genotmiddelenindustrie. Aanmelden via ROC Leiden. Studeren bij ROC Leiden.
Cookies op NationaleVacaturebank.nl.
Laborant vacatures werk in Nijmegen Indeed.nl.
10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor LabResource Vacatures in Boxmeer. Onderzoekslaborant fermentatie / microbiologie. Functie binnen het RD laboratorium voor een ervaring laborant met fermentatie ervaring. Laborant analist quality Assurance officer laboratoria manager R. 6 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor LabResource Vacatures in Wageningen. Leerling laborant gezocht voor de regio Tiel. Westerduin Personeel 2 reviews Tiel. Leerling laborant gezocht voor de regio Tiel. Je gaat als leerling laborant proeven nemen om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Laborant Microbiologie 2 ploegen. Microbiologisch laborant gezocht startend of ervaren met een hands-on instelling en die bereid is in 2-ploegen te werken. Loop nooit meer een vacature mis.
Allround Laborant bol mbo Gezondheidszorg College.
Allround Laborant bol mbo. Als allround laborant doe je onderzoek naar gezondheid voeding het milieu en de kwaliteit van producten. Waar jij je vooral mee bezig houdt is het voorbereiden het nemen het controleren en het bewerken van monsters. Kun je goed waarnemen? Ben je nauwkeurig en kritisch? Wil je veilig en betrouwbaar werken? Ben je maatschappelijk betrokken en wil je een bijdrage leveren aan de oplossing van grote maatschappelijke problemen waarvoor onderzoek nodig is? Dan is deze laboratoriumopleiding iets voor jou!
Laborant Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Laborant aan het werk. Een laborante mbo III-opgeleid 1 of analiste mbo-IV of hbo opgeleid ook wel laboratoriumtechnoloog genoemd is een gespecialiseerde medewerker in een laboratorium van bijvoorbeeld een ziekenhuis universiteit of bedrijf. Hij of zij onderzoekt en analyseert allerlei biochemische stoffen. In Nederland wordt deze functie ook wel omschreven als laboratoriummedewerker en Vlaanderen kent de functie laboratoriumassistent. De laborant is verantwoordelijk voor het deskundig uitvoeren van het onderzoek waaronder het registreren bepalen en bijhouden van meetresultaten het zorgen voor veilige werkomstandigheden het bedienen van apparaten controle op voorraden en de statistische verwerking van onderzoeksresultaten.

Contacteer ons